Home > Zuid-Holland > Rotterdam

Dakkapel Rotterdam

Hartelijk welkom op de website van Dakkapel Garant. Wellicht kent u ons al, toch stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn al jaren een bekende speler in de dakkapellen branche in Rotterdam en omstreken en informeren u over de mogelijkheden en de laatste trends op het gebied van dakkapellen. Kijk gerust eens rond, of vraag direct een offerte aan.

Hoogwaardige kwaliteit

Het plaatsen van een uitbouw is een ingrijpende aanpassing aan uw pand of woning. Wij weten als geen ander wat het belang is van goede kwaliteit. De deelnemende installateurs uit Rotterdam maken daarom alleen gebruik van hoogwaardige materialen zodat het resultaat niet alleen zeer fraai oogt, maar ook kwalitatief zeer goed is. U kunt bij ons terecht voor zowel een prefab, houten als kunststof dakkapel. Iedere variant heeft zijn voor- en nadelen.

Voordelen

Ongeacht u kiest voor een kunststof, prefab of houten variant, een dakkapel is een uitstekende investering. U verandert uw rommelzolder gemakkelijk in een hobby- of slaapkamer.
• U creëert meerwaarde aan uw woning
• U vergroot uw woonoppervlak en woongenot
• U vergroot de lichtinval
• Weinig overlast door snelle plaatsing

Materiaalkeuze

Een houten dakkapel biedt als voordeel dat deze in alle afmetingen kan worden geplaatst. Daarnaast is de kleur aanpasbaar doordat u het hout kunt overschilderen. Een Houten dakkapel is in de aanschaf beduidend goedkoper dan een kunststof dakkapel. De kunststof uitvoering is weliswaar duurder in aanschaf, maar heeft een veel langere levensduur. Het kunststof is onderhoudsvriendelijk en isoleert beter, waardoor u bespaart op energiekosten.

Prijzen dakkapellen

Zoals gezegd zijn er veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Hierdoor variëren de prijzen eveneens. De gelieerde specialisten uit Rotterdam brengen u graag op de hoogte van de prijzen en mogelijkheden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is het prettig dat wij op de hoogte zijn van uw wensen en situatie. Heeft u al een keuze gemaakt voor een prefab, houten of kunststof dakkapel? Vermeld dit dan in het offerteformulier, dan ontvangt u een prijsopgave op maat.

Offerte aanvragen

Wanneer u het offerteformulier invult dan stellen de installateurs uit Rotterdam een prijsopgave voor u op, die u in alle rust met elkaar kan vergelijken. Uiteraard is uw aanvraag vrijblijvend en geheel kosteloos. U hoort snel van onze specialisten uit Rotterdam. Dakkapellen Garant staat niet voor niets voor een tevreden klant!