Home > Utrecht > Amersfoort

Dakkapel Amersfoort

Bent u woonachtig in Amersfoort en overweegt u een dakkapel te laten plaatsen? Laat Dakkapel Garant u hierbij helpen! Bij ons zijn gekwalificeerde lokale specialisten in Amersfoort en omgeving aangesloten die u in een mum van tijd van een prijsopgave zullen voorzien. Aarzel dus niet langer en vul het contactformulier in! Vermeld hierop duidelijk uw wensen zodat de offertes zo gedetailleerd mogelijk gemaakt kunnen worden.

Dakkapellen op maat

Vergeet verhuizen, denk eens aan het laten bouwen van een dakkapel. Hiermee haal je op een goedkopere manier in één klap meer licht en ruimte in uw woning. Dakkapellen zijn in diverse maten, soorten en materialen verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld een kapel op maat laten maken, compleet conform uw wensen en smaak of u kunt kiezen voor een standaard variant met een schuin dak of plat dak. Ook nok verhogingen kunnen wij voor u verzorgen. Dakkapellen zijn verkrijgbaar in houten, kunststof maar ook in prefab uitvoering.

Houten of kunststof dakkapel?

Twijfelt u tussen een houten of kunststof uitvoering? Onderstaand wat voor- en nadelen van beide materialen om u te helpen bij uw keuze voor de juiste variant voor uw woning in Amersfoort. Een houten uitbouw is goedkoop in aanschaf, eenvoudig te verven en kan makkelijk op maat gemaakt worden door uw dakkapelspecialist in Amersfoort. Bovendien straalt hout een prettige sfeer uit. Hout is echter wel een materiaal dat onderhoud vergt. Een kunststof uitbouw is makkelijk te plaatsen omdat het een relatief licht materiaal is. Bovendien is een kunststof dakkapel nauwelijks te onderscheiden van een houten variant. Het is goed geïsoleerd, vergt weinig onderhoud en gaat lang mee. Echter, dakkapellen van kunststof zijn moeilijk te repareren in geval van schade.

Prefab

Had u al wel eens van een prefab model gehoord? Dit is een kapel die bij ons in de werkplaats wordt gebouwd, waterdicht wordt gemaakt en daarna goed geïsoleerd. Op afspraak wordt dan de prefab dakkapel bij u geplaatst. Binnen slechts een paar uur tijd heeft u zo meer licht en meer ruimte in uw huis in Amersfoort gecreëerd en heeft u een grotere slaapkamer, zolder of werkkamer!

Prijzen

Benieuwd wat een houten, kunststof of prefab dakkapel voor uw woning in Amersfoort zal kosten? De prijs hangt af van uw specifieke wensen, de grootte en welk materiaal u kiest. Vul het contactformulier in en vraag nu bij ons offertes aan van specialisten in Amersfoort.