Home > Typen > Zink

Zinken dakkapel

Wilt u een dakkapel met een prachtige en hoogwaardige afwerking? Kies dan voor een zinken dakkapel. Voorheen werd zink vooral gebruikt om de zijwanden van een dakopbouw af te werken, maar tegenwoordig kunt u ook kiezen voor complete zinken dakkapellen. De specialisten van Dakkapel Garant zijn op de hoogte van deze ontwikkelingen en komen daarom graag bij u langs om een dakkapel van zink te plaatsen.

Voordelen van een zinken dakkapel

Als u kiest voor een zinken dakkapel moet u er rekening mee houden dat de prijs gemiddeld hoger is dan die van een dakkapel van een ander materiaal. Simpelweg omdat zink een duur materiaal is. Maar u profiteert ook van een aantal voordelen als u een zinken dakkapel laat plaatsen.

  • Zeer hoogwaardig product
  • Moderne en stijlvolle uitstraling
  • Weinig onderhoud nodig
  • Minder lekkages
  • Hogere isolatiewaarde

Zinken afwerking

Een waterdichte en goed isolerende dakkapel, dat wil toch iedereen? Onze dakspecialisten voeren uw wensen graag uit. Daarom worden onze zinken dakkapellen uitgerust met kunststof kozijnen. Deze materiaalsamenstelling zorgt namelijk voor de verhoging van de isolatie van uw dakkapel. Doordat onze specialisten uw dakkapel vervolgens afwerken met zink is uw dakkapel geheel waterdicht. Dankzij Dakkapel Garant bent u er zeker van dat er geen vervelende lekkages ontstaan en uw dakkapel jarenlang meegaat!

Offerte aanvragen?

Wilt u een prijsopgaaf ontvangen voor de plaatsing van een zinken dakkapel? Of spreken de voordelen van een dakkapel van zink u erg aan? Vraag dan een offerte aan. Onze specialisten komen zo spoedig mogelijk met een passend voorstel.