Home > Typen > Prefab

Prefab dakkapellen

Er bestaan grofweg twee soorten dakkapellen. Een dakkapel die op locatie op maat wordt gemaakt en een prefab dakkapel. Onder prefab wordt verstaan dat de dakkapel al is vervaardigd in de fabriek, waardoor deze relatief snel en goedkoop geplaatst kan worden. De meeste prefab dakkapellen kunnen in één dag worden geplaatst, waardoor de overlast tot een minimum beperkt wordt.

Het plaatsen van een prefab dakkapel

De prefab dakkapel wordt in de fabriek in twee tot vier werkdagen gemaakt, afhankelijk van het model. Wanneer u enkele aanpassingen wenst, dan neemt dit meer tijd in beslag en geldt er een langere productietijd. Als u een prefab dakkapel heeft besteld, dan wordt er in overleg met u een plaatsingsdatum afgesproken. Om de dakkapel binnen een dag op te leveren zal er bij voorkeur ‘s ochtends op tijd worden begonnen met de plaatsing.

Voordat de dakkapel geplaatst kan worden dient er een gat te worden gezaagd. Het uitmeten en zagen is zeer nauwkeurig werk, wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd is er kans dat het dak instort. Onze vakmannen gaan daarom uiterst nauwkeurig te werk. Door ruime ervaring in het vak zijn onze specialisten in staat om snel en efficiënt de prefab dakkapel te plaatsen. Als het gat is gezaagd, arriveert de huiskraan die de dakkapel op het dak plaatst. Na de plaatsing kan de afwerking beginnen. Aan het eind van de dag zijn alle werkzaamheden afgerond, hebben we de werkplek weer opgeruimd en kunt u genieten van extra ruimte en lichtinval.

Wat zijn de mogelijkheden?

Het plaatsen van een dakkapel is een behoorlijke onderneming is, maar met een prefab dakkapel kan dit goedkoop en efficiënt. Laat u goed informeren door een expert. Bij Dakkapel Garant bent u aan het juiste adres, wij lichten u graag voor over de mogelijkheden en kosten. Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.