Home > Typen > Polyester

Polyester dakkapel

Bij Dakkapel Garant vindt u een ruim assortiment dakkapellen. Zo leveren en plaatsen wij onder andere dakkapellen van polyester. U zult misschien denken dat dit type dakkapel te vergelijken is met een gewone kunststoffen dakkapel, maar dat is niet het geval. Een kunststof dakkapel heeft namelijk een houten of aluminium basisconstructie en de polyester dakkapel bestaat daarentegen volledig uit kunststof onderdelen. Daarnaast is een polyester dakkapel geheel naadloos, waardoor de isolatie zeer goed is en de kans op lekkages minimaal.

De voordelen van een polyester dakkapel

Als u een dakkapel laat plaatsen wilt u natuurlijk weten wat de voordelen zijn. Daarom hebben wij deze voor u op een rijtje gezet.

  • Goede isolatie
    De isolatiewaarde van dit type dakkapel is erg hoog, waardoor u flink kunt besparen op uw energieverbruik. Dit komt onder andere door de goede laag isolatieschuim aan de binnenkant van de dakkapel. Om deze schuimlaag zit een laag glasvezelmatten, deze laag zorgt ervoor dat de dakkapel extra stevig is.
  • Duurzaam
    Polyester is een milieuvriendelijk materiaal, omdat het volledig recyclebaar is. U bespaart dus niet alleen energie als u een polyester dakkapel laat plaatsen, maar bent ook duurzaam bezig. Dat is altijd positief voor de waarde van uw woning!
  • Minimaal onderhoud
    Dit type dakkapel heeft erg weinig onderhoud nodig. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is genoeg en daarnaast is de dakkapel goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Bent u bang dat u het schilderwerk moet onderhouden? Ook dat hoeft niet. De dakkapel wordt tijdens de productie in de gewenste kleur gespoten en hoeft daarna niet weer geschilderd te worden.

Bent u enthousiast geworden en spreken de voordelen van dit type dakkapel u aan? Of wilt u meer weten over de bouwmogelijkheden? Vraag dan gerust een offerte aan bij onze specialisten. Wij vertellen u graag meer.