Home > Typen > Dakramen

Dakramen

Dakkapel Garant is uw specialist voor dakramen in alle soorten en maten. Naast de levering verzorgen onze vakmannen ook de plaatsing van de dakramen en voor eventueel ander timmerwerk aan uw woning. Een zeer complete service dus!

Laat u adviseren

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van dakramen van nagenoeg alle soorten en merken. Wij luisteren graag naar uw wensen en stellen aan de hand daarvan een advies voor u op. Wij stellen vrijblijvend een gunstige offerte voor u op. Onze ervaring is dat onze offerte meestal zo gunstig is dat 85% van de uitgebrachte offertes ook daadwerkelijk weer terugkomt. Na uw goedkeuring kunnen wij van start met de werkzaamheden.

Garantie

Wij maken graag duidelijke afspraken met onze klanten, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen achter komt te staan. Goede garanties bieden u de zekerheid dat u jaren verzekerd bent van duurzaam woongenot.

Van A tot Z!

Dakkapel Garant kan voor u de complete montage van het dakraam op zich nemen, inclusief aftimmering en afwerking. Wanneer u het offerteformulier invult zullen wij u een passend voorstel doen!