Home > Typen > Op maat

Dakkapel op maat

Wilt u uw woning extra ruimte en een unieke uitstraling geven? Kies dan niet voor een standaard dakkapel, maar ga voor een dakkapel op maat. De kosten van dit type dakkapel liggen gemiddeld wel wat hoger, maar dan kunt u er zeker van zijn dat niemand anders een soortgelijke dakkapel heeft en dat deze perfect aansluit bij de rest van uw woning.

Als u kiest voor een dakkapel op maat maken wij gebruik van onze traditionele bouwwijze. Deze bouwwijze houdt in dat we uw dakkapel ter plekke op uw dak bouwen en er geen gebruik wordt gemaakt van vooraf in elkaar gezette onderdelen. Uw hele dakkapel is dus volledig op maat!

Gesprek met onze adviseurs

Voorafgaand aan de bouw van uw dakkapel komt één van onze adviseurs bij u langs om alle mogelijkheden met u door te nemen. Wilt u een duurzame dakkapel? Gaat u voor een dakkapel met uitstekende isolatie? Of heeft u nog geen idee wat u wilt? Wij helpen u graag met het maken de juiste keuzes en kunnen direct de maten van uw toekomstige dakkapel opnemen. Onze specialisten zorgen er graag voor dat er straks een prachtige en op maat gemaakte dakkapel op uw woning staat.

Wilt u direct een afspraak maken voor het plaatsen van een op maat gemaakte dakkapel? Of heeft u vragen over de verschillende opties die er zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze adviseurs voorzien u graag van de informatie waar u naar op zoek bent.