Home > Renovatie > Herstel

Dakkapel herstel en reparatie

Heeft u al een dakkapel, maar is er tijdens een storm schade ontstaan? Of heeft u een nieuwe woning gekocht, maar hebben de oude bewoners de dakkapel slecht onderhouden? Schakel dan een specialist van Dakkapel Garant in.

Als u te maken heeft met schade aan uw dakkapel komen wij bij u langs om uw dakkapel te inspecteren en voeren daar waar mogelijk herstelwerkzaamheden uit. Van het vervangen van kozijnen tot het opsporen van lekkages, onze specialisten doen het allemaal. In sommige gevallen kunnen de kosten van een reparatie hoger uitvallen dan het vervangen van de hele dakkapel. Als dit het geval is gaan wij met u in overleg en zorgen wij voor de door u gewenste oplossing.

Vakkundige werkwijze

Onze specialisten weten alles van dakkapellen en begrijpen hoe vervelend het is als u met schade te maken heeft. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u uw dakkapel wilt laten herstellen. Wij hebben de beschikking over professionele gereedschappen en gaan te allen tijde veilig te werk. Wacht nooit te lang met het inschakelen van een vakman als u te maken heeft met schade aan uw dakkapel. De kosten van het herstel lopen dan alleen maar hoger op.

Bel 085 4320288 als u direct een specialist nodig heeft voor het herstel van uw dakkapel. Heeft uw probleem minder haast? Vul dan ons offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.