Home > Plaatsen

Dakkapel plaatsen

Wilt u al jaren een extra slaapkamer op uw zolder? Of is het altijd erg donker in uw badkamer en kan deze wel wat meer lichtinval gebruiken? Laat dan een dakkapel plaatsen door een specialist van Dakkapel Garant. De plaatsing van een dakkapel is een aantrekkelijke en goedkope manier om meer ruimte, maar ook meer lichtinval in uw woning te creëren.

Er zijn veel verschillende typen dakkapellen en daarnaast ook veel mogelijkheden. Onze specialisten vertellen u hier in een persoonlijk gesprek graag meer over. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen en budget doorgeven en en aan de hand daarvan komen wij uiteindelijk met een passend voorstel. Als u het vervolgens eens bent met het voorstel kan de verbouwing in gang gezet worden. Het enige waar u voor hoeft te zorgen om alles vlot te laten verlopen is de bouwtekening van uw woning. Wij zorgen vervolgens voor de bouwvergunning en de daarbij horende tekeningen.

Plaatsing binnen één werkdag

Wij begrijpen als geen ander dat uw tijd kostbaar is en u niet zit te wachten op wateroverlast als het ‘s nachts plotseling gaat regen. Daarom plaatsen onze specialisten uw dakkapel binnen één werkdag. Van de voorbereidingen tot het opruimen van de rommel, wij regelen alles van A tot Z. Dankzij ons kunt u binnen de kortste keren genieten van de extra ruimte.

Offerte voor de plaatsing van een dakkapel

Twijfelt u over de plaatsing van een dakkapel? Of wilt weten wat er allemaal bij komt kijken? Een offerte aanvragen voor de plaatsing van een dakkapel kan bij ons heel eenvoudig. Wij helpen u graag!