Dakkapel Overijssel

Dakkapel Garant helpt u met het vinden van een geschikt bedrijf uit Overijssel voor het plaatsen van een houten, kunststof en prefab dakkapellen. De aangesloten vakmannen hebben allen jarenlange ervaring en beschikken over de juiste diploma\’s. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot 35% op de aanschaf.

Een dakkapel die bij uw situatie past

De gelieerde vakmannen plaatsen alle verschillende soorten dakkapellen. Op deze pagina gaan wij verder in op de voordelen en nadelen van de kunststof en houten uitvoeringen. Omdat wij alleen samenwerken met gerenommeerde bedrijven in Overijssel bent u verzekerd van vakwerk en goede service en hierdoor bent u bij ons verzekerd van een fraaie dakkapel die bovendien jarenlang meegaat!

Houten of kunststof?

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een kunststof dakkapel. Het grote voordeel aan deze soort dakkapellen is dat ze betere isolatie bieden dan de houten versie. Hierdoor bespaart u flink op energiekosten. Bovendien heeft een kunststof aanbouw geen onderhoud nodig. Houten dakkapellen zijn relatief goedkoop als wordt gekeken naar de aanschafprijs. U betaalt voor deze variant ongeveer 1000 euro minder, daarnaast kan de aanbouw later worden geschilderd in iedere gewenste kleur. Houd er bij uw keuze wel rekening mee dat de levensduur van hout korter is en dit materiaal minder goed isoleert.

Prefab

Kiest u voor een prefab dakkapel, dan gaat u voor een snelle plaatsing. Prefab dakkapellen worden namelijk in de fabriek gemaakt en kunnen hierdoor binnen één dag op uw dak geplaatst worden.

Gratis een offerte aanvragen

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u offertes aanvragen bij bedrijven uit Overijssel. Uw aanvraag is kosteloos en uiteraard volledig vrijblijvend. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, versturen we deze naar specialisten uit de omgeving van Overijssel. Zij maken vervolgens een offerte op maat voor u en verzenden deze naar uw adres. Heeft u de offertes ontvangen? Dan kunt u deze met elkaar vergelijken. Wist u dat u met goed vergelijken aanzienlijk bespaart? Vul eens het contactformulier in. Wij doen de rest!