Home > Isolatie

Dakkapel isolatie

Als u een dakkapel laat plaatsen is het van belang dat uw dakkapel wordt voorzien van het juiste isolatiemateriaal aan zowel de binnenkant als de buitenkant. De specialisten van Dakkapel Garant zijn op de hoogte van de laatste isolatiewaarden waar een dakkapel aan moet voldoen en kunnen u hier meer over vertellen. Hoe hoger de isolatiewaarde van uw dakkapel is, hoe minder hoog u de thermostaat hoeft te zetten en hoe meer energie u kunt besparen.

Verschillende mogelijkheden

Bij het isoleren van een dakkapel zijn een aantal zaken belangrijk. Om tocht en lekkages te voorkomen is het van belang dat u niet alleen de binnenkant laat isoleren, maar ook de buitenkant laat voorzien van het juiste isolatiemateriaal. Voor elk type dakkapel is een andere vorm van toepassing. Zo wordt er bij een houten dakkapel onderscheid gemaakt tussen warme en koude isolatie, maar is een kunststof dakkapel van zichzelf al goed geïsoleerd.

Adviserend gesprek

Voorafgaand aan de plaatsing van uw dakkapel bespreken onze adviseurs met u welk type isolatie het beste aansluit bij uw wensen. Wilt u standaard isolatiemateriaal? Of gaat u juist voor isolatiemateriaal met een hoge waarde, omdat u extra wilt besparen op uw stookkosten? Wij vertellen u graag meer, maar de keuze is uiteindelijk aan u!