Houten of kunststof dakkapel

Een veel voorkomende oplossing is de houten dakkapel. Het grote voordeel van houten dakkapellen is dat ze relatief goedkoop zijn om te plaatsen. Bovendien kunt u het hout gemakkelijk schilderen en onderhouden. Een kunststof aanbouw is duurder dan de houten variant, maar ze isoleren uw huis beter, waardoor u gemiddeld per jaar ongeveer 150 euro bespaart op energiekosten. De kunststof variant heeft een langere levensduur en is bovendien onderhoudsarm. De deelnemende installateurs uit Flevoland denken met u mee en adviseren welke uitbouw in uw geval het beste is.

Prefab dakkapel

Een prefab aanbouw wordt in de fabriek al helemaal voltooid, zodat ze met een hijskraan op uw dak gezet kunnen worden. In slechts één dag verandert u uw rommelzolder in een fraaie hobby- of slaapkamer!

Service en garantievoorwaarden

Wij zorgen voor continue controle op zaken als de bedrijfsvoering en de kwaliteit van het geleverde werk van de aangesloten installateurs. Onze specialisten streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, waarbij scherpe prijzen worden gecombineerd met vakmanschap en kwaliteit. Mocht er desondanks een twist ontstaan tussen u en de aangesloten vakman uit Flevoland, dan voorzien wij in een onafhankelijke geschillencommissie die u te allen tijde bijstaat.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf uit Flevoland voor het plaatsen van één of meerdere dakkapellen? Vraag dan direct diverse offertes aan. Wij versturen uw aanvraag door naar de aan ons gelieerde vakmannen. Vervolgens ontvangt u diverse offertes die u thuis op de bank in alle rust met elkaar kunt vergelijken om tot een gedegen keuze te komen. Dit scheelt u een heleboel zoekwerk. Bovendien is het aanvragen van een offerte gratis en volledig vrijblijvend.