Home > Afwerking

Dakkapel afwerking

Als u een dakkapel laat plaatsen wilt u er zeker van zijn dat alles netjes wordt afgewerkt. Kiest u voor Dakkapel Garant, dan weet u zeker dat de afwerking tot in de puntjes verzorgd wordt. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het aftimmeren van dakkapellen. Van het monteren van vensterbanken tot het afwerken van een verlaagd plafond; bij ons kan het allemaal. Wij zorgen voor een prachtige afwerking van zowel de binnenkant als de buitenkant van uw dakkapel. Uiteraard houden onze specialisten hierbij rekening met uw wensen en zorgen we ervoor dat alles goed aansluit bij de rest van uw woning.

Afwerking binnenkant

U kunt de binnenkant van uw dakkapel met verschillende materialen laten aftimmeren. Bij ons heeft u de keuze uit onder andere:

  • Gipsplaten
  • Spaanplaten
  • Multiplex
  • Schroten

Wij begrijpen dat het voor u lastig is om een keuze te maken, daarom begeleiden onze specialisten u hierbij. Onze vakmensen lopen met u de opties door en zorgen er samen met u voor dat de afwerking aan de binnenkant van uw dakkapel precies zo wordt als u wilt. Een van die opties die wij al onze klanten aanraden is het plaatsen van knieschotten. Achter deze verschuifbare schotten kunt u alles uit het zicht opbergen. Ideaal voor bijvoorbeeld het speelgoed van uw kinderen of de schoenenverzameling van uw vrouw.

Afwerking buitenkant

De afwerking aan de buitenkant van uw dakkapel hangt volledig af van het type dakkapel dat u laat plaatsen. Wij bieden u onder andere dakkapellen van hout, kunststof, polyester en zink. Onze specialisten begrijpen als geen ander dat u uw nieuwe dakkapel wilt aansluiten bij de rest van de woning. Het is natuurlijk geen gezicht als uw dakkapel gele kozijnen heeft en de rest van uw woning bijvoorbeeld over blauwe kozijnen beschikt. Maar niet alleen op het gebied van kleurstellingen bieden wij u verschillende mogelijkheden. Ook als u sieronderdelen wilt laten plaatsen of op zoek bent naar geschikte rolluiken doet u een beroep op onze specialisten.